Netwerk

Het Neerhof maakt deel uit van de Vlaamse federatie van kinderboerderijen, alsook van de European Federation of City Farms. Binnen deze netwerken ontmoeten we onze collega’s in binnen en buitenland en leren we van elkaars projecten en initiatieven.

Het Neerhof is eigendom van de Vlaamse Gemeenschapscommissie (VGC) en aldus maken we deel uit van een breed netwerk aan initiatieven die door de VGC ondersteund worden. We hebben een sterke link met het Brusselse jeugdwerk, maar uiteraard via ons aanbod ook met heel wat scholen en welzijnsinitiatieven.

Het Neerhof is ook een biologisch landbouwbedrijf waarbij groenten ter plaatste als in Brussel verkocht worden. Voor het aanbod in onze winkel voldoende te variëren werken we ook samen met een aantal boeren uit de streek. Dit korte ketennetwerk zijn we volop aan het uitbouwen.

Het Neerhof

Het Neerhof is de jeugd- en gezinsboerderij van de Vlaamse Gemeenschapscommissie met als motto: "Handen uit de mouwen, laarzen in de modder, haren in het stro!" Meer over het Neerhof

Openingsuren

Speelweide & dieren
Maandag - vrijdag open van 9:00 – 17:00

Zondag open van 13:00 - 17:00

Hoevewinkel & cafetaria
Woensdag & zondag open van 13:00 - 17:00

Op feestdagen is de boerderij gesloten.

Partners

Ons adres

Het Neerhof vzw Neerhofstraat 2 1700 Dilbeek Tel. 02 569 14 45 info@neerhof-vzw.be

Onze Nieuwsbrief