Oogstfeest

Eén van de hoogtepunten op onze boerderij is het jaarlijks oogstfeest! Het is het moment om het Neerhof te ontdekken en te genieten van wat deze plek te bieden heeft. Dit is het programma van de hele dag:

10u-12u: Oogst mee. We gaan naar het veld, de boomgaard en de permatuin. Je krijgt er een woordje uitleg en steekt er even de handen uit de mouwen.  Sorry, deze activiteit is reeds volzet. U kan op de namiddag nog mee eten en vanaf 14u zijn er tal van activiteiten.

12u-14u: Eet mee. Van al onze lekkere en verse biologische ingrediënten maakt de boerin en haar medewerkers een heerlijke maaltijd. De boer en zijn gevolg staan aan de bbq om het vlees of de veggie burgers te bakken. Inschrijven is nodig. Prijzen per leeftijdscategorie.

14u-18u: Feest mee. Wij voorzien tal van activiteiten waar de kinderen aan kunnen deelnemen. Uiteraard is er ook drank en zijn er een aantal hapjes. In het gras, op een bankje, in de hangmat... genieten is de boodschap. Hiervoor moet je niet inschrijven, de inkom is gratis. Voor de deelname aan de activiteiten betaal je 3 euro.

Iedereen is welkom!
  • Eet mee
    30 september 2018
    09:00 - 18:00

Het Neerhof

Het Neerhof is de jeugd- en gezinsboerderij van de Vlaamse Gemeenschapscommissie met als motto: "Handen uit de mouwen, laarzen in de modder, haren in het stro!" Meer over het Neerhof

Openingsuren

Speelweide & dieren
Maandag - vrijdag open van 9:00 – 17:00

Zondag open van 13:00 - 17:00

Hoevewinkel & cafetaria
Woensdag & zondag open van 13:00 - 17:00

Op feestdagen is de boerderij gesloten.

Partners

Ons adres

Het Neerhof vzw Neerhofstraat 2 1700 Dilbeek Tel. 02 569 14 45 info@neerhof-vzw.be

Onze Nieuwsbrief