DE STRO-KETTEN

De stro-ketten zijn een bende apart. Vanuit de uitvalbasis, de caravan, ontdek je hoe het voelt om met dieren en kinderen te werken. Voor de eerste keer steek je een spel in elkaar voor een groepje kinderen, kook je op een vuurtje en knutsel je de gekste dingen in elkaar. Je blijft zelfs een nachtje slapen in de tent. Deze week is DE voorbereiding voor je animatorencursus. (want zou het niet de max zijn om animator te worden op Het Neerhof!) Verwacht je aan een zalige week waarin je vooral veel mag doen en waar er plaats is voor jullie knotsgekke ideeën.

Elke boerderijdag begint om 9 uur. Hoe de dag er precies uit zal zien weten we nog niet. Een ding is zeker, de zon gaat onder rond 21:23. (Voor de mama's en de papa's: de activiteiten stoppen om 17:00)

Belangrijke info bij het inschrijvingsformulier:

 • Alle inschrijvingen verlopen online en u betaalt direct via ons inschrijvingssysteem,
 • Dit kamp is voor 14 en 15-jarigen.
 • Per kamp worden er 8 jongeren toegelaten. Eens dit aantal bereikt is, zal het systeem geen betalingen meer aanvaarden. Indien u graag op de wachtlijst terecht komt, kan u een mail sturen met daarbij de vermelding van:
   • gsm-nr. contactpersoon en e-mail
   • welk kamp
   • gegevens van uw kind (naam, voornaam, geboortedatum, veggie of niet, allergieën, bijzondere noden (ADHD, Diabetes, hoog sensitief etc...)
 • Het Neerhof werkt inclusief en wil ook kinderen met bijzondere noden de kans geven om aan een kamp deel te nemen. Vermeld eventuele noden bij de opmerkingen van het inschrijvingsformulier. Met de begeleiding wordt steeds gezocht naar een goed evenwicht binnen de groep.

Tarieven: 

 • Deze week kost 135 euro, maaltijden en een superbegeleiding inbegrepen. (120 euro voor 2de kind van hetzelfde gezin, vanaf 3de kind 105 euro)
 • Krijgen jullie een verhoogde tegemoetkoming van de mutualiteit? *
  Bijvoorbeeld RVT, OMNIO, VIPO, Paspartoe-kansentarief, ... Dan kan je ook bij ons het 'sociaal tarief' aanvragen.
 • Als je niet alles in 1 keer kan betalen, dan mag je het bedrag ook in 3 keer betalen. Je eerste betaling moet minimum een derde van het totaal zijn.

*Heb je meer info nodig over je tarief of wil je samen een betaalplan maken? Dan helpen wij jou graag via mail info@neerhof-vzw.be, via de telefoon of ter plaatse.

Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.
 • STRO-KETTEN
  01 augustus 2022 - 05 augustus 2022
  09:00 - 17:00

Het Neerhof

Het Neerhof is de jeugd- en gezinsboerderij van de Vlaamse Gemeenschapscommissie met als motto: "Handen uit de mouwen, laarzen in de modder, haren in het stro!" Meer over het Neerhof

Openingsuren

Speelweide & dieren
Maandag - vrijdag open van 9:00 – 17:00

Zondag open van 13:00 - 17:00

Hoevewinkel & cafetaria
Woensdag & zondag open van 13:00 - 17:00

Op feestdagen is de boerderij gesloten.

Partners

Ons adres

Het Neerhof vzw Neerhofstraat 2 1700 Dilbeek Tel. 02 569 14 45 info@neerhof-vzw.be

Onze Nieuwsbrief