DE STRO-KETTEN 5-9 AUGUSTUS 2024 (Volzet)

* Het kamp zit volledig volboekt, sta je graag op de wachtlijst? Stuur een mailtje naar info@neerhof-vzw.be *

De stro-ketten zijn een bende apart. Vanuit de uitvalbasis, de caravan, ontdek je hoe het voelt om met dieren en kinderen te werken. Voor de eerste keer steek je een spel in elkaar voor een groepje kinderen, kook je op een vuurtje en knutsel je de gekste dingen in elkaar. Je blijft zelfs een nachtje slapen in de tent. Deze week is DE voorbereiding voor je animatorencursus. (want zou het niet de max zijn om animator te worden op Het Neerhof!) Verwacht je aan een zalige week waarin je vooral veel mag doen en waar er plaats is voor jullie knotsgekke ideeën.

Elke boerderijdag begint om 9 uur. Hoe de dag er precies uit zal zien weten we nog niet. Een ding is zeker, de zon gaat onder rond 21:23. (Voor de mama's en de papa's: de activiteiten stoppen om 17:00)

Belangrijke info bij het inschrijvingsformulier:

 • Alle inschrijvingen verlopen online en u betaalt direct via ons inschrijvingssysteem,
 • Dit kamp is voor 14 of 15 jaar (geboren in 2010 & 2009)
 • Per kamp worden er 8 jongeren toegelaten. Eens dit aantal bereikt is, zal het systeem geen betalingen meer aanvaarden. Indien u graag op de wachtlijst terecht komt, kan u een mail sturen met daarbij de vermelding van:
   • gsm-nr. contactpersoon en e-mail
   • welk kamp
   • gegevens van uw kind (naam, voornaam, geboortedatum, veggie of niet, allergieën, bijzondere noden (ADHD, Diabetes, hoog sensitief etc...)
 • Het Neerhof werkt inclusief en wil ook kinderen met bijzondere noden de kans geven om aan een kamp deel te nemen. Inschrijvingen hiervoor verlopen via mail. Je mag ons uiteraard ook altijd bellen met extra vragen of zorgen.
  • In de mail vermeld je:
   • Naam kind
   • Welk kamp
   • Wat uitleg over extra noden zodat we de gepaste begeleiding kunnen voorzien.

Tarieven: 

 1. Deze week kost 162 euro, maaltijden en een superbegeleiding inbegrepen. (144 euro voor 2de kind van hetzelfde gezin, vanaf 3de kind 126 euro)
 2. Betalen in schijven: als het niet lukt om alles in 1 keer te betalen, dan mag het bedrag ook in 3 keer betaald worden. Je eerste betaling moet minimum een derde van het totaal zijn. Hiervoor mail je naar info@neerhof-vzw.be
 3. Verhoogde tegemoetkoming: we hebben ook telkens 5 plaatsen per week vrij voor gezinnen/kinderen met recht op een verhoogde tegemoetkoming van de mutualiteit. Gezinnen die hier gebruik van willen maken mogen naar info@neerhof-vzw.be mailen.

Helaas, de kaartverkoop voor deze voorstelling is gestopt.
 • STRO-KETTEN
  05 augustus 2024 - 09 augustus 2024
  09:00 - 17:00

Het Neerhof

Het Neerhof is de jeugd- en gezinsboerderij van de Vlaamse Gemeenschapscommissie met als motto: "Handen uit de mouwen, laarzen in de modder, haren in het stro!" Meer over het Neerhof

Openingsuren

Speelweide & dieren
Maandag - vrijdag open van 9:00 – 17:00

Zondag open van 13:00 - 17:00

Hoevewinkel & cafetaria
Woensdag & zondag open van 13:00 - 17:00

Op feestdagen is de boerderij gesloten.

Partners

Ons adres

Het Neerhof vzw Neerhofstraat 2 1700 Dilbeek Tel. 02 569 14 45 info@neerhof-vzw.be

Onze Nieuwsbrief