Onze biowinkel - Het Neerhof

Onze biowinkel

Weet je graag wat er op je bord ligt en wie het geproduceerd heeft?
Kom dan langs in onze boerderijwinkel.

Je kan er terecht voor een uitgebreid assortiment biologische producten. Kraakverse groenten van ons veld, eigen verwerkte producten (zoals siroop en ingemaakte groenten) en daarnaast ook fruit, zuivel (yoghurt, melk), eieren, confituren en sappen die we aankopen bij collega bioboeren uit de streek.

Openingsuren: woensdag en zondag 14-17u

AANBOD DEZE WEEK

Groenten:

aardappelen (agria) (B), nieuwe aardappel (Nicolas) (E),  broccoli (E), bloemkool (B), postelijn*,champignons (B), gember (W), knoflook(E), witloof*, peterselie plat/krul*, veldsla*, prei (B), rode biet (B), witte selder (E), sjalot(B), wortelen (oranje/rood) (B), ui (B)(wit/rood), zoete aardappel (E), rapen (geel/wit) (B), pompoen*, 

Fruit: 

appels (B), peer (B), appelsien (E), mandarijn (E), avocado (E), banaan(W), citroen (E), kiwi (E), pompelmoes (E), 

Eigen productie:

appelsap, perensap, gedroogde appels, noten, appelgelei, kweepeergelei, muffins, …

Zuivel:

eieren*, yoghurt*, melk*, kaas sneetjes (150gr), boter

Droogwaren:

confituren*, olijfolie, sappen*, pasta, rijst, havermout, honing*, …

* eigen teelt/pajottenland, (B)Belgie/Ned, (E): europa, (W): wereld

Op het Neerhof produceren we sinds 2016 meer dan 40 verschillende soorten groenten. Daaronder bevinden zich de klassiekers (sla, boontjes, spruiten,..) maar we proberen ook minder bekende gewassen aan jullie voor te stellen waaronder warmoes, boerenkool, postelein, etc. Een rijk, verassend en gevarieerd groentepalet dat je zelden in de supermarkt vindt.

Al onze groenten worden geteeld volgens het principe van de bio-landbouw. Dit betekent een natuurlijke teelt waarin respect en zorg voor bodem, dier en omgeving centraal staan, zonder gebruik van chemische bestrijdings- of groeimiddelen om planten in hun groei te forceren. Om die garantie ook te geven aan onze klanten, laten we ons controleren door Tüv Nord Integra en hebben we het Europees biologo.

Naast de verkoop in onze eigen hoevewinkel wordt een deel van de groenten ook verkocht in verschillende winkels in Brussel en omgeving.

Het Neerhof

Het Neerhof is de jeugd- en gezinsboerderij van de Vlaamse Gemeenschapscommissie met als motto: "Handen uit de mouwen, laarzen in de modder, haren in het stro!"

Meer over het Neerhof

Ons adres

Het Neerhof vzw
Neerhofstraat 2
1700 Dilbeek

Tel. 02 569 14 45
info@neerhof-vzw.be

Onze Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze activiteiten