Onze biowinkel

 • Weet je graag wat er op je bord ligt en wie het geproduceerd heeft?
  Kom dan langs in onze boerderijwinkel.

Je kan er terecht voor een uitgebreid assortiment biologische producten. Kraakverse groenten van ons veld, eigen verwerkte producten (zoals siroop en ingemaakte groenten) en daarnaast ook fruit, zuivel (yoghurt, melk), eieren, confituren en sappen die we aankopen bij collega bioboeren uit de streek.

Hallo iedereen,

Nu zondag is de winkel terug open. We hebben genoten van enkele dagen rust, het heeft ons de kans gegeven even stil te staan.
De laatste maanden verwelkomden we veel nieuwe gezichten op de boerderij, ik heb genoten van de “corona-praatjes” in de wachtrij en mailtjes over grote of kleine appelsienen. Het voelt alsof ik jullie wat beter leerde kennen en dat is fijn. Soms liep het ook eens mis, we zijn dan ook geen bol.com of hellofresh, het is allemaal wat ‘organischer’, maar jullie begrip en waardering deden deugd.
Toch waren de voorbije maanden voor ons ook erg intens. We snakken ernaar om terug meer tijd te hebben voor ons veld en de groenten en missen de gezellige drukte van vroeger in ons winkeltje.
Tot het einde van de corona-maatregelen zullen we enkel nog bestellingen nemen op woensdag en we vragen jullie te bestellen uiterlijk zondagavond. Dat geeft ons wat extra tijd om alles te organiseren. We hopen op jullie begrip.

Praktisch:

 • Hoevewinkel: woensdag en zondag 14-17u
 • Wie wil bestellen voor woensdag: dat kan tot zondag middernacht.
 • Bestellen kan enkel via mail naar: hilde@neerhof-vzw.be, vermeld duidelijk je naam en telefoonnummer
 • Afhalen kan woensdag van 14-17u, na ontvangst van de bevestingsmail.

Aanbod deze week

 • Groenten:aardappelen (agria) (B), nieuwe aardappel (Nicolas) (E), aubergine(B), brocolli (E), chinese kool*,courgette (B), champignons (B), gember (W), knoflook(E), knolselder (B), koolrabi*, komkommer (B), lente-ui*, pastinaak (B), paprika rood (B), peterselie plat/krul*, prei (B), rode biet (B), witte selder (E), sjalot*, sla eikenblad rood/groen*,sla batavia rood/groen*, tomaat tros (B), tomaat cherry tros (B), venkel*, warmoes*, wortelen (B), ui (B)(wit/rood), zoete aardappel (E)
 • Fruit: appels (B), appelsien (E), avocado (E), banaan(W), blauwe bes, citroen (E), kiwi (E), pompelmoes (E), meloen galia (E), watermeloen (E)
 • Zuiveleieren*, yoghurt*, melk*, kaas sneetjes (150gr), boter
 • Droogwarenconfituren*, olijfolie, sappen*, pasta, rijst, havermout,honing*, …

* eigen teelt/pajottenland, (B)Belgie/Ned, (E): europa, (W): wereld

Tot zondag?

Groetjes, Hilde

Meer info over onze groenteteelt

Op het Neerhof produceren we sinds 2016 meer dan 40 verschillende soorten groenten. Daaronder bevinden zich de klassiekers (sla, boontjes, spruiten,..) maar we proberen ook minder bekende gewassen aan jullie voor te stellen waaronder warmoes, boerenkool, postelein, etc. Een rijk, verassend en gevarieerd groentepalet dat je zelden in de supermarkt vindt.

Al onze groenten worden geteeld volgens het principe van de bio-landbouw. Dit betekent een natuurlijke teelt waarin respect en zorg voor bodem, dier en omgeving centraal staan, zonder gebruik van chemische bestrijdings- of groeimiddelen om planten in hun groei te forceren. Om die garantie ook te geven aan onze klanten, laten we ons controleren door Tüv Nord Integra en hebben we het Europees biologo.

Naast de verkoop in onze eigen hoevewinkel wordt een deel van de groenten ook verkocht in verschillende winkels in Brussel en omgeving.