Onze biowinkel

Weet je graag wat er op je bord ligt en wie het geproduceerd heeft?
Kom dan langs in onze boerderijwinkel.

Je kan er terecht voor een uitgebreid assortiment biologische producten. Kraakverse groenten van ons veld, eigen verwerkte producten (zoals siroop en ingemaakte groenten) en daarnaast ook fruit, zuivel (yoghurt, melk), eieren, confituren en sappen die we aankopen bij collega bioboeren uit de streek.Hallo iedereen,

Volgend weekend is het Pinksteren. We nemen de tijd om even op adem te komen.
Morgen woensdag 27/5 zijn we nog normaal open, zondag 31/5 en woensdag 3/6 zal onze winkel gesloten zijn. Op zondag 6/6 ontvangen we opnieuw met open armen!

De komende week zullen we ons veld wat extra aandacht geven. We kregen de vraag van enkele onder jullie  om een handje toesteken, en zo kennis te maken met het veldwerk. Dat kan!
Nu donderdag 28/5 is er een meewerknamiddag: van 14h tot 16h30.
Opgelet, gezien de corona-maatregelen is dit jammer genoeg geen gezinsactiviteit. Vooraf aanmelden is noodzakelijk via mail (plaatsen zijn beperkt) en kan enkel op individuele basis.

Geniet van het zonnige weer, maar hoop samen met ons ook op een beetje regen, het is zo erg nodig..
Alvast een prettig pinksterweekend!

In onze hoevewinkel gaan we verder met ongeveer hetzelfde aanbod als vorige week. De komende weken zal daar stelselmatig meer en meer van onze eigen akkers bijkomen. 

  • Hoevewinkel: woensdag en zondag 14-17u
  • Wie wil bestellen voor woensdag: dat kan tot dinsdag 13u.
  • Wie wil bestellen voor zondag: dat kan tot zaterdag 13u.
  • Bestellen kan enkel via mail naar: hilde@neerhof-vzw.be, vermeld duidelijk je naam en telefoonnummer
  • Afhalen kan tijdens de openingsuren van de winkel: woe en zondag 14-17u, na ontvangst van de bevestingsmail.
  • Betaling gaat via payconiq of bancontact

Voor wie graag een bestelling plaatst, je kan een update van ons aanbod vinden op onze facebookpagina: www.facebook.com/neerhofvzw
Uiteraard verwelkomen we je ook graag in onze winkel,  MET
naleven van de Corona maatregelen .
Dankjewel om zo talrijk deze week langs te komen! Bedankt voor jullie geduld, bedankt voor jullie glimlach!

Meer info over onze groenteteelt

Op het Neerhof produceren we sinds 2016 meer dan 40 verschillende soorten groenten. Daaronder bevinden zich de klassiekers (sla, boontjes, spruiten,..) maar we proberen ook minder bekende gewassen aan jullie voor te stellen waaronder warmoes, boerenkool, postelein, etc. Een rijk, verassend en gevarieerd groentepalet dat je zelden in de supermarkt vindt.

Al onze groenten worden geteeld volgens het principe van de bio-landbouw. Dit betekent een natuurlijke teelt waarin respect en zorg voor bodem, dier en omgeving centraal staan, zonder gebruik van chemische bestrijdings- of groeimiddelen om planten in hun groei te forceren. Om die garantie ook te geven aan onze klanten, laten we ons controleren door Tüv Nord Integra en hebben we het Europees biologo.

Naast de verkoop in onze eigen hoevewinkel wordt een deel van de groenten ook verkocht in verschillende winkels in Brussel en omgeving.