Onze biowinkel

Weet je graag wat er op je bord ligt en wie het geproduceerd heeft?
Kom dan langs in onze boerderijwinkel: open elke woensdag en zondag van 14u tot 17u.

Je kan er terecht voor een uitgebreid assortiment biologische producten. Kraakverse groenten van ons veld, eigen verwerkte producten (zoals siroop en ingemaakte groenten) en daarnaast ook fruit, zuivel (yoghurt, melk), eieren, confituren en sappen die we aankopen bij collega bioboeren uit de streek.

Aanbod februari
Groenten
Aardappelen, aardpeer, asian bladmix, boerenkool, brocolli, bloemkool, knolselder, peterselie, pastinaak, postelein, prei, palmkool, pompoen (oranje/butternut), raapjes, rammenas, rode biet, spruiten, witte en rode kool, veldsla, wortelen (oranje/paars), grond witloof, ui (wit/rode)

Fruit
Appels (jonagold, braeburn), appelsien (ES), avocado (IT), citroen (IT), kiwi (IT), peer, pompelmoes (ES), okkernoot

Betalen in de winkel is mogelijk in cash of met payconiq.

Meer info over onze groententeelt

Op het Neerhof produceren we sinds 2016 meer dan 40 verschillende soorten groenten. Daaronder bevinden zich de klassiekers (sla, boontjes, spruiten,..) maar we proberen ook minder bekende gewassen aan jullie voor te stellen waaronder warmoes, boerenkool, postelein, etc. Een rijk, verassend en gevarieerd groentepalet dat je zelden in de supermarkt vindt.

Al onze groenten worden geteeld volgens het principe van de bio-landbouw. Dit betekent een natuurlijke teelt waarin respect en zorg voor bodem, dier en omgeving centraal staan, zonder gebruik van chemische bestrijdings- of groeimiddelen om planten in hun groei te forceren. Om die garantie ook te geven aan onze klanten, laten we ons controleren door Tüv Nord Integra en hebben we het Europees biologo.

Naast de verkoop in onze eigen hoevewinkel wordt een deel van de groenten ook verkocht in verschillende winkels in Brussel en omgeving.