Eet mee (oogstfeest)

Ons hoevevlees gaat op de BBQ, de biogroenten van het veld mixen we tot soep en slaatjes voor lekkere veggie wraps met humus of een Neerhofbolletje, een kaasje van onze geitenmelk. Afronden doen we met iets zoet.

Je kan al dit lekkers in een voordelige lunchmenu bestellen of gewoon ter plaatste kopen vanaf 12u30. Voor de lunchformule schrijf je hier in en betaal je reeds op voorhand. Je kiest daarbij voor veggie of vlees (die keuze kan omwille van organisatorische redenen niet meer veranderd worden). Belangrijk is ook dat je voor de lunchformule zeker voor 13u45u komt aanschuiven. Je krijgt van ons bonnetjes aan de kassa, dus kom daar eerst langs. Een lunchformule kost 12 euro en bestaat uit:

  • Soep met stukje brood
  • 1 stuk vlees (schaap of varken) of  1 Veggie/Vegan wrap (met geitenkaasje van onze eigen melk of humus). Je krijgt hier ook een slaatje bij.
  • Stukje zoet
  • Eén drankje naar keuze.

Voor alle duidelijkheid, de formule van voorgaande jaren is wat aangepast en is dus niet langer een buffet met verschillende stukken vlees of veggie.

Wil je daarnaast nog iets bijbestellen of heeft je kind met een stuk vlees of veggie wrap voldoende, dan kan je dat ter plaatste nog kopen.

Wij kijken uit naar jullie komst.

 

Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.
  • Inschrijving lunchformule
    29 september 2019
    12:30 - 14:00

Het Neerhof

Het Neerhof is de jeugd- en gezinsboerderij van de Vlaamse Gemeenschapscommissie met als motto: "Handen uit de mouwen, laarzen in de modder, haren in het stro!" Meer over het Neerhof

Openingsuren

Speelweide & dieren
Maandag - vrijdag open van 9:00 – 17:00

Zondag open van 13:00 - 17:00

Hoevewinkel & cafetaria
Woensdag & zondag open van 13:00 - 17:00

Op feestdagen is de boerderij gesloten.

Partners

Ons adres

Het Neerhof vzw Neerhofstraat 2 1700 Dilbeek Tel. 02 569 14 45 info@neerhof-vzw.be

Onze Nieuwsbrief