De vrijwilligers - Het Neerhof

De vrijwilligers

Het Neerhof kent vele vrijwilligers, van jong tot jongoud. Sommigen van hen komen bijna dagelijks langs, anderen eerder sporadisch… Iedereen is uiteraard even welkom.

Wat doet een vrijwilliger op het Neerhof? Op de grote groep rekenen we vooral tijdens onze feesten (oogstfeest, kerstboomverbranding…). Mee helpen opdienen, kinderateliers bemannen en bevrouwen, mee appels helpen persen zijn maar een greep uit de taken die jullie op zo’n feest doen.

Daarnaast zijn er nog een aantal momenten per jaar waar we best een handje kunnen gebruiken bij de landbouwactiviteiten (aardappelen rooien, bieten rapen,…) en ook op zondag werken we voor het openhouden van het cafetaria steeds met vrijwilligers.

 

RVB en Algemene Vergadering

Daarnaast is er uiteraard nog onze Raad van Bestuur en Algemene Vergadering, bevolkt door mannen en vrouwen met een hart voor het Neerhof en die de werking bijstaan met hun kennis en ervaring.

Al dat werk wordt beloond met een grote glimlach, een groot pak eigen voldoening en ons jaarlijks vrijwilligersfeest.

Het Neerhof

Het Neerhof is de jeugd- en gezinsboerderij van de Vlaamse Gemeenschapscommissie met als motto: "Handen uit de mouwen, laarzen in de modder, haren in het stro!"

Meer over het Neerhof

Ons adres

Het Neerhof vzw
Neerhofstraat 2
1700 Dilbeek

Tel. 02 569 14 45
info@neerhof-vzw.be

Onze Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze activiteiten