BELANGRIJKE INFO: - Het Neerhof

BELANGRIJKE INFO:

Beste leerkrachten, begeleiders,

Een bezoek aan het Neerhof is in deze tijden een uitgelezen kans om in de gezonde buitenlucht actief te leren. We nemen uiteraard alle nodige maatregelen om de kans op besmetting minimaal te houden en blijven voornamelijk de hele dag buiten.

We begrijpen ook dat er door Corona, situaties kunnen ontstaan waardoor een klas plots niet meer kan komen en het bezoek niet kan doorgaan.

We zullen daar in elk geval alle begrip voor hebben, maar gelieve ons tijdig op de hoogte te brengen zodat we alsnog een andere klas kunnen laten komen en onze werking zo lang mogelijk kunnen verderzetten.. het zijn zware tijden voor iedereen.

Hou er rekening mee dat er alleen Nederlandstalige Brusselse scholen kunnen deelnemen. Uitzonderlijk aanvaarden we ook andere scholen wanneer ons aanbod niet volzet is.

Wenst u in de toekomst ook op uw persoonlijk email adres een mail te ontvangen ivm. onze schoolactiviteiten, gelieve ons dan een bericht te sturen. Met vermelding van uw school en leerjaar. Dan zal niet alleen de schooldirectie onze mailing ontvangen maar ook u.
Mail doorsturen

We hopen in elk geval heel hard op jullie begrip voor onze eventuele aanpassingen aan het programma, en uw medewerking. 

/

Het Neerhof

Het Neerhof is de jeugd- en gezinsboerderij van de Vlaamse Gemeenschapscommissie met als motto: "Handen uit de mouwen, laarzen in de modder, haren in het stro!"

Meer over het Neerhof

Ons adres

Het Neerhof vzw
Neerhofstraat 2
1700 Dilbeek

Tel. 02 569 14 45
info@neerhof-vzw.be

Onze Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze activiteiten