Camping Neerhof 2019

Geniet vanaf 16u op vrijdag vanuit je tent van Het Neerhof. Wij voorzien enkele basisfaciliteiten, een vuurcirkel en een aantal activiteiten voor jong en oud. Deze gezinsactiviteit drijft op rustige gezelligheid en onderling vertrouwen.

De camping start op vrijdag vanaf 16u en duurt tot zondag 18u (tenten worden wel voor 14u zondag afgebroken).  Je kan inschrijven voor 1 of 2 overnachtingen en je betaalt per persoon per overnachting. Kinderen onder de 5 jaar betalen niet.

We voorzien een grote frigo waar al het eten in kan. Je mag ook eigen drank meenemen, maar we voorzien ook een aantal frisdranken, bieren en wijn van het Neerhof tegen democratische prijzen. De eigen dranken kunnen wel niet in de frigo anders is er geen plaats genoeg.

We bakken op vrijdag ook brood. Wil je zaterdagochtend ook graag een brood? Vul dat dan zeker ook in bij het inschrijvingsformulier. Op zaterdag is er een workshop brood bakken zodat je daarna opnieuw je eigen broodje kan opeten. Ook verse groenten zullen te koop aangeboden worden.

Inschrijven

Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.